2010. szeptember 25., szombat

2010.09.25.

Sziasztok!!!!!!

Már túl vagyunk az 1 éves évfordulón!!!!!:-) 21-én volt 1 éve a műtét!
Hogy mi újság Mazsival?! Minden a legnagyobb rendben, leszámítva a megfázást. Az egész család beteg lett, nátha, köhögés is van részemről. Mazsika egy cuki-pofa:-) Cseppentünk a nóziba, kiporszívózzuk, és megy tovább az élet. Simán megengedi, sőt szinte mondja, hogy mit csináljunk az orrával, és a porszívóval. Még azért is szól, hogy tegyem a helyére a brümbrüt, amit elraknék, de ő siettet, igazi "főnök" típus:-) Aztán a mosás is még mindig egy "nagy" program nálunk! Azt imádja! Van egy csomó új szó is, még az is, hogy bamba. :-) De pl. a mégegyszer az mémé, a hangja az hanga, a kaja mint mahama, az megmaradt.
Az inni, az inná, tea, az tejtá, a papucs, cipő, zokni még mindig pupá. A kedvenc szava a " lába!" Imád foglalkozni a lábán levő bibivel!:-) Mondja is: bibi! Alma-ama, a cumisüveg nem lehet csak félig teli, hanem tele, a vizet egyből felismeri, és "furcsa" szemekkel néz, hogy vizet adsz!,anya! Reggel elakarja zárni a gázt, ha lefőtt a kávém!:-) Mondja is, hogy:"káká!. Hogy kész a kávé. A mégegyszer, az : mémé!:-)
A köszönöm az kö, a kérek, az ké. Ami még nagyon feltűnő, hogy imádja a mesekönyveket! Van, hogy leül a szőnyegre és csendben szépen elnézegeti. De ha arra járok, akkor mondja: vává, kuka, felisemrei a foxi kutyát a könyvben, hangokat utánoz, most a kedvence a béka!:-) Kkkkkk! Mondja. Én tanítottam:-)
Ha megkérdezem tőle, " Berci! Hogy aludtál?!"- a felelet nagyon vicces. Áll előttem, oldalra hajta a fejét, és horkol. :-) Mindig akkorát nevetünk!!!!!!! Roppant házias. Sokat pakol, rámol, kiviszi a szemetet, kidobja, ha a szőnyeg sarka fel van kunkorodva, akkor egyből kiigazítja. Segít összepakolni, bármire kérem, megteszi. Ja!!!!!! Egy fontos dolog még! Ma az ágyon hihetetlen dolgot művelt!!!!! Tud bukfencezni. Senki nem tanította. Kezeit előre tette, felpucsította a fenekét, tiszta piramist alkotott, és hopp, átlendítette a lábát, de gurulva, szépen gömbölyödött közben, én csak ámulva néztem, és persze vigyáztam rá, de erre mostmár nagyon oda kell figyeljek, mert ezt most találta ki, és ha az ágy szélén csinálná!!!!:..........hát! nem semmi!
Meg énekelni is szokott, mert én nagyon sokat énekelek, és olyan hallása van, hogy szinte teljesen leutánoz!!!!! És most nem túloztam, mert tényleg!  Rajzolni is rajzolunk, pl. karika, kajika, rajzolok napocskát, házikót, fát, virágot, kutyát, cicát, ő meg egy kajika, és máris eltűnt a rajzom!:-))))) De nagyon szereti! A napocskát mindig mosolygósra rajzolom.

Hát kb. ezek történnek mostanában! Kicsit szomorú vagyok, hogy kevesen nézik az oldalt, és én is imádtam
a Mazsi.hupont.hu-t, de ha összekeveredtek a képek, hát mit tegyek. Azt már én is megszoktam, a színeket, az egészet, és ez most más, és nem is nézik. Legalábbis nem úgy mint régen. Kicsit talán a kedvem is más....de nem sopánkodok annyit, inkább mutatok pár Mazsi képet. Olyan de olyan szép! Úgy az egész!:-)

A Mazsival való "szerelem" nem múlik el sohasem. Mert úgy tud nézni,........hogy én "el is ájulok!:-)"
Szoktam neki mondani. A mély kék szemével úgy tud nézni, hogy az egyszerre szigorú, de egyben meg ámulatba ejtő, nem is lehet leírni. Van benne valami!!!! Jobb ha a csajok majd vigyáznak, mert perzselő a tekintete!:-)

Képek:



                   Végezetül Roli tortája 

A kicsi és a nagy!:-) Lassan majd Berci fújja el a gyertyát. November 3-án lesz 2 éves!!!!!!!
Annyira jó!:-)

Aztán januárban megszületek én, februárban meg apuci! És februárban már 13 éve lesz, hogy megismertük egymást!!!!:-)

Mindenkinek Szép Estét és Kellemes Hétvégét Kívánok!!!!!!

/ Egy biztos, hogy én holnap palacsintát sütök, és jól megkenem barack lekvárral:-) Nyami!!!!!/

Pá-Pá!!!!!