2011. március 18., péntek

2011.03.18.

Sziasztok!!!!!


Sajnálom, hogy megint sok idő kihagyással írok, de írok.
Először a kontrollról: minden a legnagyobb rendben van! Még esztétikailag is szép, mondta a doktornő. Reflexek, minden rendben. Akkora megkönnyebűlés volt számomra!!!!! Évente kell majd menni, egyszer. Pl. ugye majd most karácsonykor, akkor is csak a fejkörfogatot nézik és a reflexeket, és a következő évben, előtte el kell menni egy szemfenék vizsgálatra, és annak az eredményével kell jelentkezni a kontrollon.

Egyszer voltunk betegek, de akkor nagyon. A kontroll után, lehet ott a sok ember között kaptuk el a vírust, ami nagyon levett a lábamról, mert hasmenés hányással volt, és félig el is ájultam a gyengeségtől, majd 2 nap múlva Berci is hányt.

Már nagyon kell vigyázni mit beszélünk, mert figyel, jegyez és mond.:-)
Ami nagyon cuki, reggel azt mondja nekem, kejjjjfeeeee! Azaz kelj fel!!!!! Szoktam is mondani: kelj fel, kelj fel, itt a finom tejfel!...:-)
Nagyon sokat szoktunk beszélgetni, nevetgélni este az ágyban lefekvéskor. Megbeszéljük a napi történéseket és jókat mulatunk! Annyi kedvesség és szeretet van Berciben, hogy ezt leírni kevés, átélni kell!!!! A legjobb érzés!
Lassan veszek kis fogkefét, fogkrémet, mert látom kell már. De tetszik neki, mert mindig ott vigyorog mikor mosom a fogam. A kézmosás is megy úgy, hogy egy négyzet alakú lavort lefordítok a szőnyegre, így nem csúszik el, Berci pedig rá tud állni. Nagyon tudja mit akar és mit nem. Pl. ne vegyünk fel kabátot, pedig még hideg van, de a sapkát meg húzza a fejére:-) Egyébként már mindenről megtudom győzni!:-) vagy nem akarja a kezemet fogni az utcán, akkor addig huncutkodok, míg a híúságánál megfogom. Azt mondom neki, hogy : naaa! add ide a kezed?! olyan finom, meleg, nekem meg hideg. De ha megfogod, akkor nekem is jó meleg lesz! Kérlek!:-) És megkapom!:-)

A mosás is megy még, azóta is!!!:-) Minden nap! Most az a mosógép neve, hogy. csis.csis-csa:-) Mert így forog a centrifuga!:-) És Berci reggel kereste a csiscsiscsát, amit szokott közben pörgetni a kezével, de nem találta. Erre mondtam: tessék! itt van! ő pedig odajött, és adott az arcomra egy puszit!:-) Olyan kedves és aranyos volt! Kell ennél több?! Nem!

Imádom! Én pedig kötök, horgolok, Berci büszke a műveimre, de azt is tudja mi az övé és, hogy én csináltam és vígan mosolyog, de számon is tarja. Így megvan minden! Mondja is, hogy kötő!
Rajzolni is szoktunk, a kedvence a néni. Mindig női fejet kell rajzolnom, vagy pedig mosógépet, porszívót!:-)

Mindent megeszik, nem válogatós szerencsére, a krumplit nem szereti csak, köretnek, inkább a rizst. Azt ettünk mikor betegek voltunk. És persze most is gyümölcsözünk. Mandarin, narancs, és banán, végül alma.

Körülbelül ennyi jutott eszembe hírtelen. Remélem mindenki jól van, vigyázzatok magatokra, ha bármiken bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon! Jó érzés mikor tudok segíteni, mégha ez csak a lelki területet érinti, de tudom ez is sokat számít. Itt vagyunk mi, túl a műtéten, és megtudom osztani veletek az ezzel kapcsolatos összes tapasztalom.

Szép Álmokat Mindenkinek! Pá-Pá!!!!! 
Olyan jó, hogy jól vagyunk! Nektek is hasonló jókat kívánok! Sziasztok!