2010. szeptember 29., szerda

2010.09.29

Sziasztok!

Sajna most kép nincs, de el kell mondanom, hogy ....csak úgy jönnek a szavak!:-)
Ma volt pl. tejbepapi, az papi:-). Olyan ari, mindig úgy örül mikor megdícsérem milyen ügyes, okos, milyen szépen mondta. Még nem is említettem, de mondja azt, hogy : BÉÉÉ! Igen! Bé mint Berci. Roli kezdte neki mondani, hogy ÁÁÁÁ, mert úgy kéri a teát Mazsi, és Roli erre azt válaszolta, hogy BÉ. Így lett az ábécé kezdete!:-)
A mókakockán is pont az Á,B,C betűi vannak az egyik oldalon. Erre fogtam egy papírt, és leírtam Bercinek, ami a kockán is van, hogy lássa, olyat én is tudok, mert az az: ÁBC.
Tegnap vasaltam is, mert nehezen száradnak a ruhák ebben a hüvös időben, és szennyes meg mindig keletkezik valahogy:-) Nem is értem?!:-) A lényeg, hogy nagyon érdekelte, hogy álvány, meg ki-be kapcsol a vasaló, világít a lámpája, és mindent mondtam neki, aztán ő is mondta, álvá. Álvány!:-) Erre én megettem Bercit!:-)))))) Sokat- sokat, egyre több mindent mond. Azt olvastam még a múltkor, ha meglesz az a bizonyos 100 szó, körülbelül, akkor kezdenek el beszélni. De ma is tanultunk illemet is. A kekszes zacskót kinyitva a kezébe adtam, és mondtam neki vidd oda apának is kínáld meg, aztán Rolit is. Apának inkább adott, de Rolinak a zacskót nyijtotta. Apa meg küldte hozzám, így én is vettem még belőle, de mondtam mostmár te is egyél!:-) Olyan kis kedves, aranyos! Megint elbűvölt minket!!!! Roli mondta, hogy milyen könnyen tanul meg bármit a Berci, és annyira szereti!!!!!!!
Rengeteget dögönyözzük, főleg én, ma is pl. már szinte elment a hangom, mert halálra csikiztem, huncutkodtunk, és így is fáj a torkom, köhögök, de ezek után.....szóval kész voltam, de finom volt.
Mindenen képes nevetni ezt imádom benne, én meg rengeteg bohóckodok. Igazi nagy színész ő is. Az arcával nagyon tud "játszani" Az a tekintet, az az ártatlan arc, lentről néz fölfelé,.....mindig elnevetem magam, de ő is.
Nagyon, de nagyon jó volt ma is!

Csak a torkom ne lenne ilyen szarul, meg én nem igazán szeretem a hideget, és már zoknit is vettem a lábamra. Olyan szomorú tud lenni az ősz. Nekem mindig. Tényleg az elműlás, ahogy lehullanak a falevelek és a színük sem üde zöld, hanem barnás, komor, az olyan szomorú. De a tél nagyon szép tud lenni, ha fehér kint minden, és szinte csillog a hó ha rásüt a nap. És az ünnepek illata!!!!! Azt nagyon szeretem!

Puszi! Jó Éjt Mindenkinek!!!!!!

Pá-Pá!!!!!

Sziasztok!