2010. október 19., kedd

2010.10.20

Még valami!
A photo programmal foglalkoztam még esténként és készítettem "őrült" képeket.
Csak úgy próbálgattam miket lehet, de még nagyon kezdő vagyok.

Megmutatom:












Tudom. Nem vagyok komplett!:-))))  Nem baj. Ez is én vagyok!:-) Így már Mazsin sem kell csodálkozni:-)))) Egyszer voltam szinkronizálni egy számítógépes stratégia játékhoz adtam a magyar hangom. Jó buli volt!:-) A többi kép akkor készült amikor takarítottam egy cégnél. Seprű, lapát, és smink, meg illat!:-) Akkor is az voltam, aki vagyok. Ott még énekelni is lehetett, a vécén!:-) Súrolás közben. Pl.: Mámmá mia!!!!:-)"

Puszi!

Pá-Pá!!!!!!

2010.10.20.

Sziasztok!

A kis Mazsola, mint konyhatündér!:-)

Csak morcosnak látszik!:-) De bohóckodtunk és imád pofákat vágni, mint az anyja!:-)
Bocsánat, hogy nem írtam, de mindennel foglalkoztam. Nincs fűtésünk azt is intézem, közben elkezdetm kötni Mazsinak egy jó meleg alvós pulcsit, mert nem bírja a takarót!:-) Úgy telnek a napok, nagyon gyorsan! Mindjárt Karácsony!:-) De először még a szülinapja lesz, nov.3-án, már 2 éves lesz!!!!
Annyit beszél!!!! Igazából még mindig csak 1 szót, nem mondatot, de egyfolytában. Hajta! Ez azt jelenti, fel kell hajtani a pulcsija ujját, mert azt sem szereti. Imád olvasni! Kedvence az Ablak Zsiráf! :-) Mondja mutatja a repülőt, helikoptert, vonatot, biciklit, motort,....a tisztát!:-), szóval mosógép, porszívó. Ez ugye nála mind, mind: TISZTA! Ha ő hisztizik és én viccesen megkérdezem tőle,: nem szeretsz?! és közben ártatlanul nézek, akkor lenyom nekem egy nagy puszit!:-) Már nem iszunk úton útfélen. Ma is sokat voltunk utcán, és egyszer kérte: ÁHHHH, tehát inni, és mondtam neki majd otthon, és nem volt semmi balhé. Egyre jobb barátok leszünk. Nagyon szívesen segít még mindig! Sőt! Utál tétlen lenni, neki KELL,hogy ő hasznos legyen. Még a saját pelenkáját is kiviszi a kukába. Halandzsa nyelven szokott még habratyolni, ez új, és nem is értem, de mindig nevetünk. Mindketten. Az alvással semmi gond, simizem a haját és már alszik is. Sok vicces szituáció van, de most hírtelen mindent nem tudok leírni. Egy biztos, mindent megért. Mondom pl., hogy csak megmosom a fogam és már indulunk is, ő is súrol a levegőben a szája előtt. Szinte egyedül megtudna fürödni. Persze nem hagyom ott soha, de tudja, hogy nyaka, arca, lába, hasa, és mossa. Nem precíz, de cuki nagyon és élvezi. Bekapcsolja reggel a tévét ha unalmas vagyok számára!:-)
Mazsola jól van, mi imádjuk, beszélünk és nevetünk sokat. A nadrágba is próbálta beledugni a lábát, de valahogy elakadt a dolog:-) Aztán együtt felvettük:-)
A Frakkos könyvben van egy szénakazal alatta a macskák. Erre megszólal Berci: " tiszta!" Azt hitte,: mop, a felmosó!:-)
Én meg mindig is féltem a tűztől, így mindig ellenőrzöm, hogy nem hagytam e úgy a gázt, és láttam Mazsi is ellenőrizte a gázgombokat, hogy úgy állnak e ahogy kell!:-) Hát beszarás!:-) 
Azon nevetünk még sokat, hogy annyira szeret mindenkit, hogy sokszor már keveri a neveket. Nekem mondja ÁLÁ, hogy Roli, vagy ÁPÁ, vagy Rolinak ,ÁNÁ!:-)))))

Nem tudok most többet írni, mert hulla fáradt vagyok, és meg is vagyok fázva. De majd igyekszem. Egy biztos, hogy könyvet kap szülinapjára!:-) És egy ágyat is veszünk neki olcsón, hogy én végre az apucival aludjak, de ott lesz Mazsi is így nem kell egyiket sem nélkülöznöm, vagy nekik engem. Már nézelődtem és vannak kiságyak leesés gátlóval, 5-6ezerért. Mert ugye a műtét óta Mazsival alszok és kitúrtuk az apát. De most ezt visszacsináljuk és jó lesz!:-)

Akkor búcsúzom, mindenkinek szép álmokat kívánok! / Itt már mindenki tentézik! És hideg van:-(/
Puszi!!!!!
         Pá-Pá!!!!!!!